Heldere communicatie vanuit een sterk ontwerp

Firma58 staat voor 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en grafisch ontwerp. Bij firma58 houden we van mooie dingen maken. Dat doen we met bevlogenheid en passie. Bij ons geen vage termen maar heldere afspraken en korte lijnen.

Bij Firma58 werken we dagelijks in een klein team met veel plezier en inzet aan de meest uiteenlopende opdrachten. Wij denken met je mee en we geloven in een langdurige relatie.
We ontwerpen van alles; van logo tot krant, van website tot slogan. Heldere communicatie vanuit een eigenzinnig en sterk ontwerp.

Onze klanten

Websites

Wij ontwerpen websites die werken. Elke website wordt volledig op maat ontworpen en we zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent in Google.
Dit zorgt voor een vliegende start voor je nieuwe website.
Meer over onze websites

Webshops

Bij Firma58 maken we zoekmachine vriendelijke webshops waarbij de gebruikerservaring centraal staat. Wij zorgen er voor dat je winkel er professioneel uitziet en dat je bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.
Meer over onze webshops

Webhosting

Firma58 biedt hoogwaardige hosting op servers die speciaal zijn ingericht voor WordPress sites en WooCommerce webshops. Dit zorgt voor een snelle website die sneller worden geladen en voor een betere bescherming.
Razendsnelle hosting

Webapplicaties

In een groot aantal branches zijn specifieke aanbieders van datasystemen aanwezig. Wij kunnen WordPress inrichten als een zwitsers zakmes en maken het mogelijk, dat je geen omkijken hebt naar je website.
Meer over onze webapplicaties

Logo en huisstijl

Een goed logo en bijbehorende huisstijl zorgt voor een verpletterende eerste indruk van uw bedrijf.
Logo & Huisstijl laten ontwerpen

WordPress

Al onze websites ontwikkelen we op basis van het WordPress content management systeem. Daar hebben we zo onze redenen voor. Het is eenvoudig in gebruik en biedt vele mogelijkheden.
Ontdek meer over onze voorliefde voor WordPress