Navigation

Ons werk

Wat hebben wij zoal gemaakt?

MVM Paardentrailers

MVM Paardentrailers verkoopt nieuwe en gebruikte paardentrailers. Ze hadden de wens om het aanbod trailers eenvoudig zelf te kunnen bijhouden. We bouwden voor hen een gebruiksvriendelijke website op basis van het WordPress CMS. De website is daardoor zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig om bij te werken.

Opdrachtgever: MVM Paardentrailers uit Nieuw Weerdinge

Bekijk website: www.mvmpaardentrailers.nl

Opgeleverd: 22/01/2018

Elektro van der Zwaag

Tom van der Zwaag nam de EP winkel in Musselkanaal over en maakte de keuze om onder “eigen vlag” verder te gaan. Elektro van der Zwaag is dé speciaalzaak voor TV, Telefonie, Witgoed en Huishoudelijke apparaten. Wij bouwden een gebruiksvriendelijke website waarin de veelzijdigheid van het bedrijf goed naar voren komt.

Opdrachtgever: Elektro van der Zwaag, uit Musselkanaal

Bekijk website: www.elektrovanderzwaag.nl

Opgeleverd: 03/01/2018

Houtrunner Valthermond

Vandaag leveren we ook de nieuwe website van Houtrunner uit Valthermond op! Ten opzichte van de oude website heeft de nieuwe website een aantal nieuwe snufjes gekregen, die vooral voor Houtrunner zelf erg de moeite waard zijn! De nieuwe website is dankzij de WordPress basis gemakkelijk zelf bij te houden.

De website is responsive, dankzij de https:// verbinding veilig voor de gebruikers en biedt voor Houtrunner de mogelijkheid om alle producten in een catalogus te tonen, alsmede de recent voltooide projecten.

Opdrachtgever: Houtrunner uit Valthermond

Bekijk website: www.houtrunner.nl

Opgeleverd: 17/10/2017

Koerts Dakwerken BV

Al vanaf 2012 hebben wij de website van Koerts Dakwerken BV uit Nieuwe Pekela in beheer. De oude website was al een aantal keren op de schop genomen om weergegeven te kunnen worden op telefoon en tablet, maar de rek was er nu toch wel een beetje uit.

Daarom hebben we in overleg besloten om de website een grote restyling te geven, waarin we alle huidige eisen ten volle kunnen benutten. Vanzelfsprekend is de website volledig responsive en is de website te bezoeken via een beveiligde https verbinding.

Opdrachtgever: Koerts Dakwerken BV, uit Nieuwe Pekela

Bekijk website: www.koertsdakwerken.nl

Opgeleverd: 17/10/2017

Autobedrijf Stroeve

Voor Autobedrijf Stroeve uit Coevorden hebben wij de restyling van het logo en de website uitgevoerd.

De website neemt real-time het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties over vanuit de bedrijfsvoorraad in RDC AutoMotive en toont deze op de website. Hierdoor hoeft de actuele autovoorraad maar op één plek worden bijgehouden en is de informatie op de website altijd up-to-date.

De website is volledig op maat ontwikkeld op basis van het WordPress CMS.

Opdrachtgever: Autobedrijf Stroeve, Coevorden

Bekijk website: www.autostroeve.nl

Opgeleverd: 13/07/2017

Börchers Meesterschilder

Jan Börchers is de drijvende kracht achter Börchers schilder- en restauratiewerken. Sinds 2016 mag hij zich ‘meesterschilder’ noemen, de hoogst haalbare titel binnen de schildersbranche die zelden wordt uitgedeeld.

We hebben het logo en de huisstijl ontworpen die vervolgens de basis hebben gevormd voor de website. De website is eenvoudig in gebruik en wordt gevoed door Facebook, waardoor de website altijd actueel is.

Opdrachtgever: Börchers Meesterschilder, uit Finsterwolde / Winschoten

Bekijk website: www.borchers-meesterschilder.nl

Opgeleverd: 28/07/2017

pgi_website_firma58

Presswood Grootkeuken Industrie

Presswood Grootkeuken Industrie uit Ter Apel, beter bekend als PGI, is fabrikant van professionele bedrijfskeukens, uitgiftebuffetten en alle mogelijke RVS plaatconstructies.
Wij hebben de website van PGI een enorme update gegeven; de website voldoet nu weer volledig aan de laatste eisen en is schaalbaar (responsive) voor weergave op tablet en telefoon. We hebben de site gebouwd op ons favoriete CMS; WordPress en zoals elke website is ook deze website volledig op maat gebouwd. Dit heeft geresulteerd in een snelle en gebruiksvriendelijke website.

Opdrachtgever: PGI, uit Ter Apel

Bekijk website: www.pgi.nu

Opgeleverd: 06/06/2017

De Bonte Drie

In het zuidoosten van de provincie Groningen, te midden van een uitgestrekt natuurgebied, in het plaatsje Mussel vindt u De Bonte Drie. De Bonte Drie houdt zich bezig met fokken, opfokken en africhten van jonge Spaanse paarden.
We bouwden voor hen een nieuwe website waarin de deze prachtige paarden centraal staan en te koop kunnen worden aangeboden. Dit alles op basis van het WordPress CMS systeem.

Opdrachtgever: De Bonte Drie, uit Mussel

Bekijk website: www.debontedrie.nl/

Opgeleverd: 05/06/2017

Promobuffels

Social Media wordt vaak gezien als een bijzaak om even tussen de dagelijkse werkzaamheden door te doen. Het is echter belangrijk om te realiseren dat social-media marketing zeker geen bijzaak is. Dit dient juist goed georganiseerd te worden aangepakt. Promobuffels maakt zich sterk voor uw online succes.

We hebben voor Promobuffels het logo en de huisstijl ontworpen die vervolgens de basis hebben gevormd voor een strakke website.

Opdrachtgever: Promobuffels, uit Ter Apel

Bekijk website: www.promobuffels.nl/

Opgeleverd: 06/06/2017

Westen Tapijt & Wonen

Echt vakmanschap en productkennis tref je bij dit familie bedrijf dat altijd met de tijd mee gaat. Firma58 bouwde voor Westen in Musselkanaal een volledig nieuwe website. In een nauwe samenwerking met de opdrachtgever is er vorm gegeven aan aan de nieuwe website. Het resultaat, een responsive website met maatwerkoplossingen die plaats biedt aan alle activiteiten van het bedrijf.
Het WordPress cms zorgt ervoor dat de website eenvoudig is bij te werken en hierdoor altijd up-to-date is.

Opdrachtgever: Frank Westen, Westen Tapijt & Wonen uit Musselkanaal

Bekijk website: www.westenwonen.nl

Opgeleverd: 16/05/2017

westenwonen_firma58_website

Ikwileenschuimparty.nl

Ikwileenschuimparty.nl is dé schuimparty specialist van Nederland.  Sound Events, het productie bedrijf achter ikwileenschuimparty.nl biedt een all-in concept voor de klant voor een ultieme schuimparty. Een informatieve frisse website met het gevoel van een echte schuimparty, dat was onze opdracht. Door gebruik te maken van de juiste kleuren en functies ontstond een zeer aantrekkelijke en tegelijk gebruiksvriendelijke website.

Opdrachtgever: Sound Events, uit Buinen

Bekijk website: www.ikwileenschuimparty.nl/

Opgeleverd: 01/06/2017

Machinistnodig.nl

Harm Sikkema en zijn machinisten zijn breed inzetbaar op het gebied van grondverzet, grondsanering, asbestsanering en sloopwerkzaamheden. In de werkplaats in Stadskanaal kunt u terecht voor (reparatie) laswerkzaamheden en verrichten ze diverse constructiewerkzaamheden.

Wij hebben de website van Harm Sikkema > Machinistnodig.nl een enorme update gegeven; de website voldoet nu weer volledig aan de laatste eisen  en is schaalbaar (responsive) voor weergave op tablet en telefoon.

Opdrachtgever: H. Sikkema uit Stadskanaal

Bekijk website: www.machinistnodig.nl

Opgeleverd: 09/05/2017

Accent Partyservice

Accent Partyservice biedt totaaloplossingen in evenementen voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. Met een grote voorraad eigen verhuurmaterialen en decoratie en heerlijk eten en drinken worden onvergetelijke evenementen zoals bruiloften, themafeesten, zakelijke bijeenkomsten en jubilea met heel veel plezier en passie verzorgd.

De vorige website van Accent Partyservice voldeed niet helemaal aan de wensen; er was weinig ruimte om te laten zien waar ze goed in zijn. Na vorig jaar op Delfsail een groot project te hebben uitgevoerd, werd het tijd om ook op de website een professionaliseringsslag te maken.

Opdrachtgever: Accent Partyservice uit Nieuwe Pekela

Bekijk website: www.accentparty.nl

Opgeleverd: 05/04/2017

De Esperando’s Live

De Esperando’s hebben op het podium de laatste jaren een enorme professionaliseringsslag gemaakt; nu was het tijd om ook buiten het podium professioneler naar buiten te treden! Wij waren al verantwoordelijk voor de banners die op het podium gebruikt worden en nu ook voor de nieuwe website.

Opdrachtgever: De Esperando's Live

Bekijk website: www.esperandos.nl

Opgeleverd: 08/05/2017

Schoonheidssalon Petraas

Schoonheidssalon Petraas uit Nieuwe Pekela gebruikte tot voor kort een gekochte “standaard” template voor WordPress. Het grote nadeel van dergelijke templates is, dat flexibiliteit bijna niet mogelijk is. Je moet het doen met het uiterlijk dat de ontwerper ervan bedacht heeft.

Tijdens het gebruik van de website liep eigenaresse Petra Oosterhuis vrij snel tegen de beperkingen van een dergelijke template aan. Om de website te kunnen gebruiken zoals ze wilde hebben wij in relatief korte tijd een compleet nieuwe website gebouwd. Ook nu weer met WordPress als basis, maar nu op maat en met de functionaliteit die écht gebruikt wordt!

Opdrachtgever: Petra Oosterhuis uit Nieuwe Pekela

Bekijk website: www.petraas.nl

Opgeleverd: 03/04/2017

Faber Stukadoors

Faber Stukadoors uit Ter Apel is al jaren dé specialist in alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. We bouwden voor hen een gebruiksvriendelijke website op basis van het WordPress CMS. De website is volledig responsive en dus geschikt voor elk apparaat. Op de PC, iPad of telefoon, de site is altijd duidelijk leesbaar.

Opdrachtgever: Faber Stukadoors uit Ter Apel

Bekijk website: www.faberstukadoors.nl

Opgeleverd: 28/03/2017

firma58-faber-stukadoors

Huls Staalbouw B.V.

Deze nieuwe website geeft perfect de werkzaamheden van Huls Staalbouw B.V. uit Zwartemeer weer. De website is voorzien van een speciale pagina waarop de projecten worden weergegeven in een onderverdeling per categorie en is geschikt voor telefoon en tablet doordat deze zich aanpast aan het beeldscherm van de gebruiker.

De website van Huls Staalbouw B.V. is tevens beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat, zodat de website voldoet aan de nieuwste eisen van Google en Google Chrome. De verbinding met de website is middels dit certificaat beveiligd. Google heeft aangekondigd om met ingang van 2017 bezoekers op de hoogte te stellen van de beveiligingsstatus van een website en daar ook in de zoekresultaten rekening mee te houden.

Opdrachtgever: Huls Staalbouw B.V. uit Zwartemeer

Bekijk website: www.huls-staalbouw.nl

Opgeleverd: 16/02/2017

VV Pekelderboys

De website van voetbalvereniging Pekelderboys uit Nieuwe Pekela voldeed niet meer aan de wensen van de huidige tijd en het onderhoud er van bracht steeds meer problemen.
Firma58 ontwikkelde een nieuwe website die zeer eenvoudig is in het onderhoud. Uiteraard volledig responsive.

Opdrachtgever: VV Pekelderboys - Nieuwe Pekela

Bekijk website: vvpekelderboys.nl

Opgeleverd: 22/12/2016

Datloont BV

Payroll is meer dan alleen uw salarisadministratie uitbesteden. Datloont BV is de payroll organisatie uit Mussel en zit in een groeimarkt. Tijd voor een nieuwe website!

Opdrachtgever: Datloont BV uit Mussel

Bekijk website: datloont.nl

Opgeleverd: 09/01/2017

Regio Makelaar

Wij ontwikkelden voor Regio Makelaar Gert de Roo een nieuwe website met een directe koppeling met Funda en zorgden ervoor dat de website ook op de telefoon en tablet goed leesbaar is.

Opdrachtgever: Regio Makelaar uit Stadskanaal – Zuidlaren

Bekijk website: regiomakelaar.eu

Opgeleverd: 09/01/2017

Albers Sportscars & Classics

Albers Sportscars & Classics uit Musselkanaal is dé specialist in klassieke auto’s en sportwagens. Ze importeren, restaureren en verkopen aansprekende merken zoals Donkervoort, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati, Aston Martin en Corvette. We bouwden voor hun een duidelijke overzichtelijk site die ook voor de mobiele gebruiker zeer gebruikersvriendelijk is.

Opdrachtgever: Albers Sportscars & Classics uit Musselkanaal

Bekijk website: alberssportscars.nl

Opgeleverd: 25/08/2015

Rustique, uw huid onze passie

Voor Rustique ontwikkelden we een compleet nieuwe huisstijl die vervolgens de basis werd voor de nieuwe website met webshop. Op de nieuwe site kun je nu eenvoudig online reserveren en de webshop zorgt ervoor dat je nu 24/7 kunt genieten van de heerlijke producten die Rustique te bieden heeft.

Opdrachtgever: Rustique - Musselkanaal

Bekijk website: salon-rustique.nl

Opgeleverd: 26/10/2016

Verreikerverhuur Van de Ven

In een groeiende markt was het belangrijk voor deze opdrachtgever om alle activiteiten van het bedrijf beter te kunnen laten zien. Het WordPress cms zorgt ervoor dat de website eenvoudig is bij te werken en is hierdoor altijd up-to-date. De website is vanzelfsprekend geschikt gemaakt voor weergave op telefoon en tablet.

Opdrachtgever: Verreikerverhuur Van de Ven uit Ter Apel

Bekijk website: vvvandeven.nl

Opgeleverd: 02/01/2017

Renault Herbers

Bij Renault Herbers staat al meer dan 40 jaar de klant centraal, op de nieuwe website is dat nu ook het geval! Alle afleveringen worden getoond en kunnen door de klant worden gereviewed. Daarnaast hebben de jong gebruikte Renaults een prominente plek gekregen.

Opdrachtgever: Renault Herbers uit Ter Apelkanaal

Bekijk website: renault-herbers.nl

Opgeleverd: 01/06/2016

firma58 website Renault Herbers

Ondernemersvereniging Musselkanaal

De ondernemersvereniging Musselkanaal is voortdurend in ontwikkeling en ook hun oude website was toe aan een update. Op de nieuwe site staan Musselkanaal en haar ondernemers centraal. De ondernemers hebben een eigen plek op de site en er is ruimte om de vele evenementen en initiatieven te promoten.

De ondernemersvereniging heeft het onderhoud van haar website uitbesteed aan Firma58.

Opdrachtgever: Ondernemersvereniging Musselkanaal

Bekijk website: musselkanaal.nu

Opgeleverd: 23/09/2016

Autobedrijf Sanders

Voor Autobedrijf Sanders hebben wij de restyling de huisstijl en de website uitgevoerd.
De website praat middels een directe koppeling met de bedrijfsvoorraad in Autodata / Wheelerdelta. Hierdoor hoeft de actuele autovoorraad maar op één plek worden bijgehouden en is de informatie op de website altijd up-to-date.

Opdrachtgever: Autobedrijf Sanders uit Musselkanaal

Bekijk website: auto-sanders.nl

Opgeleverd: 24/05/2016

Modehuis Tunteler

Modehuis Tunteler is een echt familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1923. Met hun nieuwe website informeren ze hun klanten over de nieuwste mode van de meest toonaangevende merken.

Opdrachtgever: Modehuis Tuntler uit Nieuwe Pekela

Bekijk website: www.tunteler.nl

Opgeleverd: 23/06/2015