Razendsnelle hosting

Het hebben van een goed hosting pakket wordt door veel mensen onderschat. Er wordt op internet immers al hosting aangeboden voor een paar euro per jaar. Toch is het hebben van een goed hosting pakket uitermate belangrijk. Bij goedkopere hosting bedrijven worden er vaak honderden (en soms nog meer) websites op een enkele server geplaatst zodat het mogelijk is om goedkope prijzen aan te bieden. Al die verschillende websites draaien uiteraard op verschillende platvormen en zijn niet allemaal even goed beveiligd.

Snelle en veilige hosting

Firma58 biedt hoogwaardige hosting op servers die speciaal zijn ingericht voor WordPress sites en WooCommerce webshops. Dit zorgt voor een snelle website die sneller worden geladen en voor een betere bescherming.

Op onze hostingpakketten zijn zogenaamde SLA – Service Level Agreements van toepassing, waarin we de afspraken met de gebruikers van de webhosting vastleggen. Hierin staan onder andere afspraken over beschikbaarheid van de website.

Het datacenter bevindt zich in Amsterdam en is geclassificeerd als een Tier-3 datacenter. Dit staat voor de hoogst haalbare classificatie op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. In geval van calamiteiten wordt teruggevallen op noodgeneratoren die zorgen voor stroomvoorziening zonder onderbrekingen.

Meer weten over onze webhosting